sobota 14. února 2015

Bezlepková paštika

Tak takhle to dopadlo..

















   Už dlouho jsem chtěl vyzkoušet paštiku a konečně jsem se k tomu dokopal. Junior je na VŠ a protože má bezlepkovou dietu tak mu doma zavařujeme sklenice s omáčkami a masem a jemu stačí udělat jen přílohu. A paštika je další možnost co k chlebu a nemusí se ani ohřívat.
   Inspiraci jsem získal na
http://www.vyuzeno.cz/2013/04/povidani-o-pastice/
 a
http://www.vyuzeno.cz/2013/08/levna-domaci-pastika/

   Přiznám se že jsem neuhlídal teplotu při zavařování a přesáhl 85 stupňů, ale i tak je paštika výborná. Příště budu zavařovat v troubě a tam už to uhlídám.
   No a na závěr všem doporučuji vyzkoušet. Máte výbornou rychlou svačnu, víte co v tom je a hlavně je to levnější a milionkrát lepší než ty hnusy v konzervě se supermarketu.

Žádné komentáře: